BISTRO MENY

ENTRÉE / forrett

Bakt Chèvre

med varm rødbetsalat, servert med frize salatblader og valnøtter
(G L N E)

140

Escargot

gratinerte snegler med sopp og roquefortsaus
(B L)

140

Foie Gras

med tørket plommer og fransk toast (G L E)

160

Fransk Løksuppe

klassisk med toast og gruyere ost (G E)

160

Porchini kremsuppe

med Umberto skinke og hvitløkspuré (L)

165

Risotto

med skalldyr og safran (L B SD)

170

Friterte Grønnsaker

med olivade/bernaisesaus, sopp, brokkoli og blomkål (G L Sn E)

125

PLAT PRINCIPAL / hovedrett

Salat med Biffstrimler

marinert i teriyakisaus med sesamfrø og rømmedressing
(So Sn SF SS)

175

Kyllingbryst og Lår

med Bearnaisesaus, grønnsaker og gratinert makaroni
(G L E)

190

Fricassée

svinekjake, skogsopp, gulrot og sukkererter, serveres med gratinert potet
(G L N)

215

Boeuf Bourgouignon

klassisk fransk gryte

250

Reindyrskank og Reinfilet

servert med trio av jordskokk (puré, chips, confit), gratinerte grønnsaker
og tyttebærgele
(G L)

295

Dagens Fisk

serveres med Hollandaisesaus, spinat, stekt sprøtt fenalår og gratinerte grønnsaker
(G L E)

295

Blåskjell med Chorizo

løk, selleri, gulrot, hvitløk, hvitvin, fløte, urter, serveres med brød (L B)

275

GRIL / grill

Biffsandwich

med french fries
(G E SS Sn So SO)

245

Biff Rossini

servert med foie gras, sopp, spinat, rødvinsaus og french fries (200 gr)
(L)

345

Entrecôte

med løkkompott, rosmarinsaus, salat og french fries (250 gr)

325

Chateaubriand

med saus trio, fylt tomat, spinat, french fries og gratinerte grønnsaker (400 gr)
(G L E)

400

GARNITUR / garnityr

Gratinert Makaroni

(G L)

65

French Fries

70

Gratinert Potet

(G L)

65

Gratinerte Grønnsaker

(G L)

65

Frisk salat

60

DESSERT

Fransk Ostekake

(G L E)

140

Sjokoladefondant

(G L E)

160

Sjokoladekake

gluten- og laktosefri
(E)

95

Crème Brûlée

(L E)

155

Oste Platier

(L)

180

Petit Fours

søte kjeks (L G)

170

Iskrem

(L E)

95

Bringebær Sabayonne

(E)

160

BOULANGERIE / bakverk

Parizerloff

3 skiver

35

Croissant

med mandler og sirup

55

Croissant

med appelsin – sitron zest og sirup

55

ALLERGENER

Bløtdyr B
Egg E
Kornslag som inneholder gluten G
Laktosa L
Lupin Lp
Melk M
Notter N
Peanøtter P
Soya So
Selleri Sl
Sennep Sn
Sesamfrø SF
Sesamolje SO
Skalldyr SD
Svoveldioksid og sulfitter SS
Fisk F