Compagniets a la carte - meny

FORRETTER

Kongekrabbe

Med ribbe, posjert egg
taragonsaus (2,4,7)

180,-

Torsketunge

Med blomkål (2,6,7,11)

155,-

Porchini kremsuppe

Med hvitløkspuré og Umbertoskinke (7,12)

165,-

Risotto

Med safran og sjømat (1,2,3,4,7)

185,-

HOVEDRETTER

Kylling Ballantine

Med sitron-tomat-ragout
og brødpudding-rullade (1,3,8)

280,-

Torskefilet

Bacon Pommes Anna
Druesaus

345,-

Iberico svin og Lammefilet

Med kål-eple-rosin-ragout
Stekte poteter og salat (7,9)

365,-

Reinsdyrfilet

Med en spennende trio av jordskokk
og mørkt sjokoladeskum (1,3,5,7,8,9)

380,-

DESSERTER

Sjokolade-Fondant

Serveres med iskrem (3,5,8)

150,-

Lun Epleterte

Sprø epleterte servert med
Tonkabønneiskrem og vaniljesaus (1,7)

170,-

Sitron-Terte

Med marengs (3,7)

130,-

Iskrem

Med bær

110,-

Allergener/Allergens

1) Kornslag som inneholder gluten/Gluten 2) Skalldyr/Shellfish 3) Egg/Eggs 4) Fisk/Fish 5) Peanøtter/Peanuts
6) Soya/Soy 7) Melk/Milk 8) Nøtter/Nuts 9) Selleri/Celery 10) Sennep/Mustard 11) Sesamfrø/Sesame seeds
12) Svoveldioksid og sulfitter/ Sulphur dioxide and sulphites 13) Lupin/Lupin 14) Bløtdyr/Mollusks