Compagniets a la carte - meny

FORRETTER

Porchini kremsuppe

Med hvitløkspuré og Umbertoskinke (7,12)

165,-

Risotto

Med safran og sjømat (1,2,3,4,7)

185,-

Asparges Velutée

Posjert egg, fetaost og bringebær (3,7)

160,-

Asparges Salat

Kongekrabbe, vaktel-egg,
ristede jordbær (2,3,4,7,10)

175,-

HOVEDRETTER

Dagens Fisk

Med asparges
og béarnaise-saus (1,3,4,7)

240,-

Peppersteak

Grillede grønnsaker
ristede poteter (7,9,10)

365,-

Andebryst

Fiken, rødløkskompott,
Blomkål og sukkererter (7,8,9)

365,-

Reinsdyrfilet

Med en spennende trio av jordskokk
og mørkt sjokoladeskum (1,3,5,7,8,9)

380,-

DESSERTER

Sjokolade-Fondant

Serveres med iskrem (3,5,8)

150,-

Lun Epleterte

Sprø epleterte servert med
Tonkabønneiskrem og vaniljesaus (1,7)

170,-

Bringebær - Panna Cotta

Med skogsbær-sorbet

150,-

Iskrem

Med bær

110,-

Allergener/Allergens

1) Kornslag som inneholder gluten/Gluten 2) Skalldyr/Shellfish 3) Egg/Eggs 4) Fisk/Fish 5) Peanøtter/Peanuts
6) Soya/Soy 7) Melk/Milk 8) Nøtter/Nuts 9) Selleri/Celery 10) Sennep/Mustard 11) Sesamfrø/Sesame seeds
12) Svoveldioksid og sulfitter/ Sulphur dioxide and sulphites 13) Lupin/Lupin 14) Bløtdyr/Mollusks