Compagniets a la carte - NY MENY fra torsdag 21.09.17

FORRETTER

Åpen Ravioli

Skalldyr og safranskum (1,2,3,7)

185,-

Røkt Posjert Laks

Appelsin- og fennikelsalat (4,10)

175,-

Fritert Chevre

Salat og honningmarinert eple (1,3,7)

180,-

Porchini kremsuppe

Hvitløkspuré og Umbertoskinke (7,12)

175,-

HOVEDRETTER

Torskefilet

Byggrynsrisotto, baconchips
confitert babyløk, snegle- og persilleskum (4,7,12,14)

340,-

Andebryst

Ristede høst-grønnsaker
Potetpuré, rosin- og pinjekjernesaus (7,8,9)

365,-

Høstlam

Confitert Lam og ristet Lammefilet
Skogssopp, spinat
Kremet polenta og gresskarfrø
Rosmarinsaus (7,8,9)

375,-

Reinsdyrfilet

Broccolini, Pommes Anna
Bjørnebærsaus og espressokrem (7,9)

380,-

DESSERTER

Sjokolade-Fondant

Serveres med iskrem (1,3,5,7,8)

150,-

Høstkake

Gresskar, Bringebær og hvit sjokolade (1,3,5,7,8)

170,-

Crème Brûlée

Whisky iskrem (3,5,7,8)

160,-

Iskrem

Med friske bær (3,5,7,8)

110,-

Allergener/Allergens

1) Kornslag som inneholder gluten/Gluten 2) Skalldyr/Shellfish 3) Egg/Eggs 4) Fisk/Fish 5) Peanøtter/Peanuts
6) Soya/Soy 7) Melk/Milk 8) Nøtter/Nuts 9) Selleri/Celery 10) Sennep/Mustard 11) Sesamfrø/Sesame seeds
12) Svoveldioksid og sulfitter/ Sulphur dioxide and sulphites 13) Lupin/Lupin 14) Bløtdyr/Mollusks